Produkto auditas

Atrandame egzistuojančio programinės įrangos produkto problemas, trukdančias jūsų verslo augimui ir pateikiame rekomendacijas kaip jas spręsti.

Techninis
auditas

Ar jūsų internetinė parduotuvė veikia lėtai? Abejojate, kad jos atnaujinimas gali paveikti jūsų el. parduotuvės darbą? Ar norite, kad jūsų verslas plėstųsi ir augtų? Ar turite abejonių dėl savo elektroninės komercijos platformos stabilumo? Atlikę jūsų elektroninės platformos techninį auditą, atsakysime į jūsų klausimus ir duosime patarimų, kaip pasiekti geresnių rezultatų.

Daugiau
Vartotojo patirties
auditas

Ar kada pagalvojote, kad pagerinus jūsų elektroninės platformos vartotojų patirtį sulauksite daugiau pardavimų? Ar žinote, kas yra „bounce rate“ ir kokią įtaką svetainei daro aukštas jo rodiklis? Mūsų ekspertai yra pasirengę optimizuoti jūsų elektroninę platformą siekiant didesnių pardavimų ir geresnės vartotojų patirties.

Daugiau
SEO
auditas

Ar jūsų elektroninei parduotuvei trūksta lankytojų? Ar pasikeitęs Google paieškos algoritmas neigiamai paveikė Jūsų parduotuvės lankomumą? Ar norite pagerinti parduotuvės lankomumo rodiklius, naudodami geriausias optimizavimo paieškos sistemoms praktikas? Mūsų komandos sukaupta patirtis ir turimi gebėjimai padės paieškos sistemose iškelti jūsų svetainės poziciją.

Daugiau
Susisiekite

Aptarsime kaip mūsų komanda gali jums padėti

Susisiekti